Travel Air®

Travel Air® er utviklet spesielt for hjemmebruk og poliklinikker, og lar pasienter dra nytte av vibrasjonsterapi hjemme. Bevist sikker og effektiv, Travel Air® leverer samme TRUE-IPV®, ved hjelp av Phasitron 5®, som Percussionaire®-sykehusapparater. Apparatet er enkel å bruke, egnet for voksne og barn for bedre livskvalitet og færre sykehusinnleggelser.


Travel Air® er designet for å gi alle fordelene med TRUE-IPV®-terapi – slimmobilisering og lungerekruttering – til bruk i hjemmet.

Pasientgrupper som kan ha nytte av Denne behandlingsformen:

KOLS
Astma
atelektase
lungebetennelse
bronkitt
Cystisk fibrose
Alpha-1
SMA
ALS

Phasitron®

Luftstrøm opprettet av Phasitron® er kjent som Pulserende Flow. Lungeblærene tilføres frisk oksygenert luft, mens du samtidig forsiktig vasker ut CO2 og slim/sekret.

Phasitron®

Phasitron® er en patentert teknologi med åpent system som gjør TRUE-IPV® mulig. Alle Percussionaire®-enheter bruker Phasitron® til å gi lunge-ekspansjon, sekresjonsmobilisering og oksygen trygt og nøyaktig for et bredt spekter av kliniske forhold og anvendelser – fra hjemmet til intensiven på sykehus

TRUE-IPV® er mulig på grunn av den patenterte enheten som kalles Phasitron® av Percussionaire. Phasitron® er en unik venturi som fungerer som en «clutch» mekanisme for å beskytte lungen mot overtrykk. Ved å justere automatisk mot lungens motstand, gir Phasitron® nøyaktig og trygt det optimale volumet og trykket av luft som kreves av lungeblærene.

Over tid overtar Pulsatile Flow forsiktige distale luftveier og kollapsede alveoler for å åpne som holder lungen støttet og respirert mens atelektase, infeksjon, betennelse og skade kan helbrede

TRUE-IPV® er en pulserende luftstrøm som mobiliserer og fjerner slim og rusk, mens du forsiktig rekrutterer lungeblærer og gjenoppretter residual volum. I motsetning til ekstern perkusjon som kan drive sekret dypere inn i lungen, fortsetter den pulserende strømmen å løsrive rusk og sekreter som utføres av den pulserende luftstrømmen.

Phasitron® og Percussionaire®

Alle percussionaire-enheter bruker Phasitron® til å gi lungekspansjon, slimmobilisering og oksygen i et enkelt tilførselssystem trygt og nøyaktig.

Phasitron® er en åpen krets som passer til alle pasientens lungevolum uansett overholdelse.

Phasitron® fungerer like bra for alle pasientgrupper fra NICU,PICU til ICU, kliniske og ambulante situasjoner.

Percussionaire er i bruk over hele verden under alle forhold.

Bestillingsinformasjon Travel Air

Kontakt oss

Sentralbord           tlf: 33048090

Jeanette Greger   tlf: 48157449
Kari Nilsen            tlf: 91320704
Erik Forsberg        tlf: 91868426

Besøks og leveringsadresse

Ana2mi AS
Kongeveien 73
3188 Horten

Mail adresse:

ordre@ana2mi.no

© 2018 Ana2mi AS