Phasitron® 5

Phasitron® 5 er en patentert teknologi med åpent system som gjør TRUE-IPV® mulig. Alle Percussionaire®-enheter bruker Phasitron® til å gi lungekspansjon, sekresjonsmobilisering og oksygen trygt og nøyaktig for et bredt spekter av kliniske forhold og anvendelser – fra hjemmet til intensiven på sykehus

TRUE-IPV® er mulig på grunn av den patenterte enheten som kalles Phasitron® 5 av Percussionaire. Phasitron® 5 er en unik venturi som fungerer som en «clutch» mekanisme for å beskytte lungen mot overtrykk. Ved å justere automatisk mot lungens motstand, gir Phasitron® 5 nøyaktig og trygt det optimale volumet og trykket av luft som kreves av lungeblærene.

Phasitron® 5 har et sett med fargekodede tilførselsslanger som monteres på selve Phasitron forstøverenhet og Percussionaire-apparat.

Luftstrøm opprettet av Phasitron® er kjent som Pulserende Flow. Lungeblærene tilføres frisk oksygenert luft, mens du samtidig forsiktig vasker ut CO2 og slim/sekret.

TRUE-IPV® er en pulserende luftstrøm som mobiliserer og fjerner slim og rusk, mens du forsiktig rekrutterer lungeblærer og gjenoppretter residual volum. I motsetning til ekstern perkusjon som kan drive sekret dypere inn i lungen, fortsetter den pulserende strømmen å løsrive rusk og sekreter som utføres av den pulserende luftstrømmen.

Over tid overtar Pulsatile Flow forsiktige distale luftveier og kollapsede alveoler for å åpne som holder lungen støttet og respirert mens atelektase, infeksjon, betennelse og skade kan helbredes.

TRUE-IPV® produserer en pulserende luftstrøm som mobiliserer og fjerner slim og rusk, mens du forsiktig rekrutterer lungeblærer og gjenoppretter residual volum. I motsetning til ekstern perkusjon som kan drive sekret dypere inn i lungen, fortsetter den pulserende strømmen å løsrive rusk og sekreter forsiktig og tvinger dette opp og ut av lungeblærene med den pulserende luftstrømmen.

Bestillingsinformasjon IPV 2C og Phasitron

Bestillingsinformasjon Travel Air og Phasitron

Kontakt oss

Sentralbord           tlf: 33048090

Jeanette Greger   tlf: 48157449
Kari Nilsen            tlf: 91320704
Erik Forsberg        tlf: 91868426

Besøks og leveringsadresse

Ana2mi AS
Kongeveien 73
3188 Horten

Mail adresse:

ordre@ana2mi.no

© 2018 Ana2mi AS