Nytt liv - mange muligheter

Hvert  sekund blir  det født ca 4,5 nye babyer til verden. Hver og en er unik med sine behov og muligheter. Noe trenger litt ekstra hjelp ved starten på livet. En av utfordringene er  babyer som er født med umodne lunger. Ut i fra behov, vil det kunne settes igang med tiltak som pustehjelp. Dette kan være HFOT, nCPAP, IPV eller respiratorbehandling.

Nytt liv

Neoflow er en serie av respirasjonsprodukter til hjelp for profesjonelt helsepersonell til best mulig utfall innen kritisk neonatal behandling.
Vår tilnærming med flere respiratoriske behandlingssystemer, beskyttet av BioCote, er enklere og sikrere i bruk. Mewd overlappende bruksområder sparer en oppkoblingstid mellom behandlingsformene, i tillegg reduseres avfall.
Vi tilstreber å gi pasient og helsepersonell best mulig opplevelse av behandlingen.

Bruk samme lue til nCPAP og HFOT

Luen er åpen, og legges under hodet til barnet. Luen brettes så rundt hodet, og festes med borrelås. Materialet i luen er stabilt, med luftespalter i bakhodet. Luen holder seg også i posisjon, selv ved bevegelse.

Festeanordning for slanger til nCPAP generator, sikrer en  stabil    forankring, da denne festes med borrelås direkte på luen. Helsepersonell kan her plassere festeanordningen ut i fra vinkling på nese, størrelse på nese og hodeform.
Dette kan redusere potensielt trykk på nese og panne.

Ved bruk med HFOT, festes neskateteret med borrelås på luen. Du slipper da og belaste den skjøre huden i ansiktet med tape for å holde nesekateteret i posisjon.

 

Systemet gjør det enkelt å skifte mellom behandlingsformene nCPAP og high flow oksygen terapi, hvor samme lue og slangesett er i bruk. Tidsbesparende, miljøbesparende og bra for barnet.

Spar miljø, tid og penger. Ha delene tilgjengelig og sett sammen etter behov:

Slangesettene innholder BioCote

Hva er BioCote?

BioCote® er en antimikrobiell sølv impregnering for å begrense antall mikrober på overflaten av slangen, og beskytter mot mikrobe kolonisering.Ja til et tryggere arbeidsmiljø og økt pasient sikkerhet mot potensiell smitte på avdelingen med forebygging av potensiell infeksjon.

BioCote® har godt dokumentert effekt på å bekjempe og utrydde en mengde bakterier, virus og sopp. Inkludert MRSA!

Neoflow serien bestilling:

HFOT bestilling:

Kontakt oss

Sentralbord           tlf: 33048090

Jeanette Greger   tlf: 48157449
Kari Nilsen            tlf: 91320704
Erik Forsberg        tlf: 90278426

Besøks og leveringsadresse

Ana2mi AS
Kongeveien 73
3188 Horten

Mail adresse:

ordre@ana2mi.no

© 2018 Ana2mi AS