IPV®-2C

 

IPV®-2C er konstruert spesielt for sykehusbruk og med allsidighet til å behandle de fleste pasienter, inkludert de i NICU, og gir behandling av lungene, enten invasivt eller ikke-invasivt, for pasienter i alle sykehusavdelinger. TRUE-IPV® muliggjør forbedret klaring av slim/sekreter, samtidig som det støtter lungerekruttering og gassutveksling. Phasitron® gir en lungebeskyttelsesstrategi og gjør IPV®-2C kompatibel med konvensjonelle ventilatorer, noe som forhindrer behovet for å bytte mellom forskjellige enheter. Det gir også en ekstra fordel med bruk av CPAP for å redusere WOB under overgang til TRUE-IPV®, samt uavhengig CPAP for avvenning fra tradisjonell respirator.

IPV®-2C bedrer den kliniske allsidigheten til IPV®-terapi ved å gi ekstra kontroll, inkludert CPAP for å redusere respirasjonsarbeid(WOB) ved overgang til TRUE-IPV®, samt uavhengig CPAP for avvenning.

IPV®-2C Fordeler:


Gjenoppretter FRC.
Reduserer tid på intensiv avdelingen.
Forbedrer oksygenering og reduserer PaCO2.
Gir bedre styring av KOLS-Forverring.
Reduserer sykehusrelatert infeksjon.
Bedrer luftveiene og lungerekruttering ved behandling av atelektase.

Phasitron®

Luftstrøm opprettet av Phasitron® er kjent som Pulserende Flow. Lungeblærene tilføres frisk oksygenert luft, mens du samtidig forsiktig vasker ut CO2 og slim/sekret.

Phasitron®

Phasitron® er en patentert teknologi med åpent system som gjør TRUE-IPV® mulig. Alle Percussionaire®-enheter bruker Phasitron® til å gi lungeekspansjon, sekretmobilisering og oksygen trygt og nøyaktig for et bredt spekter av kliniske forhold og anvendelser – fra hjemmet til intensiven på sykehus

Flow Ventilation® er mulig på grunn av den patenterte enheten som kalles Phasitron® av Percussionaire. Phasitron® er en unik venturi som fungerer som en «clutch» mekanisme for å beskytte lungen mot overtrykk. Ved å justere automatisk mot lungens motstand, gir Phasitron® nøyaktig og trygt det optimale volumet og trykket av luft som kreves av lungeblærene.

Over tid overtar Pulsatile Flow skånsomt de distale luftveier og kollapsede alveoler for å så åpne og holde lungen ventilert mens atelektase, infeksjon, betennelse og skade kan helbredes.

TRUE-IPV® er en pulserende luftstrøm som mobiliserer og fjerner slim og rusk, mens du forsiktig rekrutterer lungeblærer og gjenoppretter residual volum. I motsetning til ekstern perkusjon som kan drive sekret dypere inn i lungen, fortsetter den pulserende strømmen å løsrive rusk og sekreter som utføres av den pulserende luftstrømmen.

Phasitron® og Percussionaire®

Alle percussionaire-enheter bruker Phasitron® til å gi lungeekspansjon, slimmobilisering og oksygen i et enkelt tilførselssystem trygt og nøyaktig.

Phasitron® Flow Ventilator er en åpen krets som passer til alle pasientens lungevolum uansett overholdelse.

Phasitron® Flow Ventilator fungerer like bra for alle pasientgrupper fra NICU,PICU til ICU, kliniske og ambulante situasjoner.

Percussionaire Flow Ventilatorer er i bruk over hele verden under alle forhold.

Bestillingsinformasjon IPV®-2C

Kontakt oss

Sentralbord           tlf: 33048090

Jeanette Greger   tlf: 48157449
Kari Nilsen            tlf: 91320704
Erik Forsberg        tlf: 91868426

Besøks og leveringsadresse

Ana2mi AS
Kongeveien 73
3188 Horten

Mail adresse:

ordre@ana2mi.no

© 2018 Ana2mi AS