IPV®-1C

IPV®-1C er designet spesielt for sykehusbruk, og er en Flow Ventilation®-enhet som er trygg i bruk, og gir lungebehandling til et bredt spekter av pasienter. Flow Ventilation® muliggjør effektiv forflytting av sekreter samtidig som det støtter lungerekruttering og gassutveksling. Phasitron®-settet gir en lungebeskyttelsesstrategi, og gjør IPV®-1C kompatibel med konvensjonelle ventilatorer, slik at det ikke er behov for å bytte mellom ulike enheter. IPV®-1C kan med stor fordel bruks på mange ulike typer lungeproblematikk for pasienter i alle aldre.


IPV®-1C er en allsidig Flow Ventilation®-løsning som er bygget for å gi lungebehandling som hjelper til med å gjenopprette funksjonell residual kapasitet (FRC) og effektivt forflytte slim/sekret.

IPV®-1C Fordeler:


Gjenoppretter FRC.
Reduserer tid på intensiv avdelingen.
Forbedrer oksygenering og reduserer PaCO2.
Gir bedre styring av KOLS-Forverring.
Reduserer sykehusrelatert infeksjon.
Bedrer luftveiene og lungerekruttering ved behandling av atelektase.

Phasitron®

Luftstrøm opprettet av Phasitron® er kjent som Pulserende Flow. Lungeblærene tilføres frisk oksygenert luft, mens du samtidig forsiktig vasker ut CO2 og slim/sekret.

Phasitron®

Phasitron® er en patentert teknologi med åpent system som gjør TRUE-IPV® mulig. Alle Percussionaire®-enheter bruker Phasitron® til å gi lungekspansjon, sekresjonsmobilisering og oksygen trygt og nøyaktig for et bredt spekter av kliniske forhold og anvendelser – fra hjemmet til intensiven på sykehus

TRUE-IPV® er mulig på grunn av den patenterte enheten som kalles Phasitron® av Percussionaire. Phasitron® er en unik venturi som fungerer som en «clutch» mekanisme for å beskytte lungen mot overtrykk. Ved å justere automatisk mot lungens motstand, gir Phasitron® nøyaktig og trygt det optimale volumet og trykket av luft som kreves av lungeblæren.

Over tid overtar Pulsatile Flow forsiktige distale luftveier og kollapsede alveoler for å åpne som holder lungen støttet og respirert mens atelektase, infeksjon, betennelse og skade kan helbrede

TRUE-IPV® er en pulserende luftstrøm som mobiliserer og fjerner slim og rusk, mens du forsiktig rekrutterer lungeblærer og gjenoppretter residual volum. I motsetning til ekstern perkusjon som kan drive sekret dypere inn i lungen, fortsetter den pulserende strømmen å løsrive rusk og sekreter som utføres av den pulserende luftstrømmen.

Phasitrion® og Percussionaire®

Alle percussionaire-enheter bruker Phasitron® til å gi lungekspansjon, slimmobilisering og oksygen i et enkelt tilførselssystem trygt og nøyaktig.

Phasitron® er en åpen krets som passer til alle pasientens lungevolum uansett overholdelse.

Phasitron® fungerer like bra for alle pasientgrupper fra NICU,PICU til ICU, kliniske og ambulante situasjoner.

Percussionaire® er i bruk over hele verden under alle forhold.

Bestillingsinformasjon IPV®-1C

Kontakt oss

Sentralbord           tlf: 33048090

Jeanette Greger   tlf: 48157449
Kari Nilsen            tlf: 91320704
Erik Forsberg        tlf: 91868426

Besøks og leveringsadresse

Ana2mi AS
Kongeveien 73
3188 Horten

Mail adresse:

ordre@ana2mi.no

© 2018 Ana2mi AS