Black Piranha

Alt skjer på et blunk! Black Piranha er rask, Ocean programvare er rask, og derfor vil din daglige kvalitetssjekk gå raskt. Ocean kan utføre øyeblikkelig samtidsanalyse under målingene dine. Ocean forbereder også en rapport i bakgrunnen mens du har oversikt over ønskede parametre. Så når arbeidet er ferdig, hvis du vil ha en fullstendig rapport om arbeidet ditt, trykk bare på print!

Black Piranha - Røntgen kvalitetskontroll til å stole på.

Bruk din nettbrett /PC som både et interaktivt skjerm under målingene og som et kraftig analyseverktøy når du er tilbake på kontoret. Alle dine målinger, sammen med resultatet og rapporten blir lagret inne i nettbrettet eller datamaskinen. Ingen unødvendig, tidkrevende dataoverføring på slutten av dagen

Posisjonskontroll

Piranha har en unik funksjon som gjør det mulig å kontrollere detektorens posisjon før måling. Ved å bruke «Posisjonskontroll» -funksjonen kan du kontrollere at detektorområdet er bestrålet. Mulige felthomogeniteter blir også nøytralisert.

Alt i ett system

Piranha kommer klar til bruk med alt du trenger inkludert. Det er virkelig en alt-i-ett multifunksjonsmåler. Koble til PC trådløst eller via USB, og du har et komplett kvalitetssjekk! Antallet tilgjengelige Piranha-modeller sikrer at du bare betaler for det du trenger. Etter hvert som dine behov vokser, har du ubegrenset mulighet til å oppgradere din Piranha.

Black piranha tilbehør

RTI Light Probe
RTI Dose Probe
RTI T20 Dose Detector
RTI Chamber Adapter
RTI Soft Shell Case

Det er svært mange muligheter, varianter og sammensetninger av Black Piranha. Dette for å imøtekomme akkurat hva du trenger. Ta kontakt for spørsmål, behov og løsning. Vi hjelper med å finne rett sammensetning for deg. Skulle variabler endre seg, er vi med deg videre også.

Kontakt oss

Sentralbord           tlf: 33048090

Jeanette Greger   tlf: 48157449
Kari Nilsen            tlf: 91320704
Erik Forsberg        tlf: 90278426

Besøks og leveringsadresse

Ana2mi AS
Kongeveien 73
3188 Horten

Mail adresse:

ordre@ana2mi.no

© 2018 Ana2mi AS